Άρθρα - Νέα

Συχνές ερωτήσεις αναφορικά με την δημιουργία μιας ιστοσελίδας

Παρακάτω θα βρείτε ερωτήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα κατασκευής μιας ιστοσελίδας.

 

Πώς η ιστοσελίδα μου θα λειτουργεί γρήγορα?

Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σχετίζεται με την ίδια τη δημιουργία της.  Έτσι, σημαντικό ρόλο παίζει το προγραμματιστικό υπόβαθρο, το γραφιστικό περιβάλλον και, βεβαίως, οι υπηρεσίες φιλοξενίας της ιστοσελίδας. 

Πώς η ιστοσελίδα μου θα «ανέβει» στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης?

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης σχετίζεται με την ίδια την δημιουργία της. Η χρήση λέξεων κλειδιών, η ορθή ανάπτυξη του κώδικα και η δομή της, αλλά και η καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης είναι σημαντικά σημεία για την άνοδο της κατάταξης και κυρίως για τη Google.

Ποια πρέπει να είναι η φιλοσοφία σχεδιασμού της ιστοσελίδας μου?

Η διεπαφή μιας ιστοσελίδας ανεξάρτητα από το είδος της, ενδείκνυται να είναι προέκταση της υπάρχουσας εταιρικής ταυτότητας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας, λοιπόν, πρέπει να είναι συνισταμένη των σύγχρονων κανόνων ανάπτυξης και της παρουσίας της εκάστοτε επιχείρησης.

Η δημιουργία eshop επηρεάζει τις φυσικές πωλήσεις?

Η παγκόσμια εμπειρία έχει δείξει ότι η on-line πώληση δε μειώνει τη φυσική πώληση σε καμία περίπτωση ούτε έχει νόημα η έννοια του ανταγωνισμού καθώς λειτουργεί ως ένα επιπλέον μέσο διάθεσης και διαφήμισης. 

Η δημιουργία ιστοσελίδας σημαίνει επιπλέον πάγια κόστη στην επιχείρηση μου εκτός από το κόστος hosting?

Στην περίπτωση παρουσίασης του προφίλ μιας επιχείρησης ή/και των προϊόντων της δεν υπάρχουν πάγια έξοδα λόγω του η εφαρμογή διαχείρισης είναι εξαιρετικά απλή και επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις. Το ίδιο ισχύει και σε κάθε είδους e-shops με δυνατότητα πλήρους αυτοδιαχείρισης. 

Είναι αρκετή η προώθηση της ιστοσελίδας μου μόνο στις μηχανές αναζήτησης?

Αναμφισβήτητα, οι μηχανές αναζήτησης είναι ο πρώτος τρόπος προώθησης μιας ιστοσελίδας και το σημείο που πρέπει να επικεντρωθεί αυτή. Εκτός αυτών, όμως, υπάρχουν και άλλα μέσα όπως το e-mail marketing, τα διαφημιστικά banners και τα κοινωνικά μέσα. Πρέπει, λοιπόν, να υιοθετηθεί το σωστό μίγμα προώθησης ανάλογα με το είδος της επιχείρησης και μέτρηση της απόδοσης και των αποτελεσμάτων. 

Με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέξω την ανάθεση κατασκευής της ιστοσελίδας μου?

Τα σημαντικότερα σημεία για την επιλογή σας είναι η τεχνική γνώση του Αναδόχου, η εμπειρία του και η έμφαση στη δημιουργικότητα και στη λεπτομέρεια.

 

Έχετε ερωτήσεις;

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Βρείτε μας στα Social Media!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο "Newsletter"


Μην ανησυχείτε, απεχθανόμαστε τα spam!