Ιστοσελίδες

To Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος ιδρύθηκε το 1982 από τον Ross Daly, με σκοπό την μύηση των νέων, κυρίως, ανθρώπων σε μια δημιουργική προσέγγιση στα παραδοσιακά μουσικά ιδιώματα από διάφορα μέρη του κόσμου. Από το 2002 φιλοξενείται στο χωριό Χουδέτσι στην Κρήτη όπου, τακτικά κάθε χρόνο, διοργανώνονται σεμινάρια και “master-classes” με μερικούς από τους μεγαλύτερους δασκάλους της παραδοσιακής μουσικής από όλο τον κόσμο.

Συνεργαστήκαμε με το Λαβύρινθο για τη νέα του σελίδα, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες και εφαρμογές για την online διαχείριση εγγραφών στις δραστηριότητές του.

Επισκεφθείτε το Λαβύρινθο

laby

Η εταιρεία Περαντωνάκης Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο τον κατεψυγμένων αλιευμάτων από το 1994.

Ασχολείται με επεξεργασία, συσκευασία και αποθήκευση κατεψυγμένων προϊόντων. Πάνω από 20 χρόνια διαλέγει για σας τα καλύτερα προϊόντα από ελληνική και διεθνή αγορά.

Επισκεφθείτε την interfrost.gr

interfrost

Τα προϊόντα Rάsso είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα από κορυφαία υλικά όπως γνήσιο δέρμα και υψηλής ποιότητας υφάσματα.

Επισκεφθείτε το Rasso.gr

rasso

 

 

Η εταιρεία Δ. Τσεντελιέρος & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επισκευή και εμπορία ομπρελών και ξαπλώστρων αλουμινίου

Επισκεφθείτε το tsentelieros.gr

 

tsentelieros site

 

 

 

To Crithmum maritimum ή Κρίθμον το παραθαλάσσιον, είναι κοινώς γνωστό ως κρίταμο ή κρίταμος. Πρόκειται για ένα εδώδιμο άγριο φυτό που απαντάται στις χώρες της Μεσογείου και των δυτικών ακτών της Ευρώπης όπως η Ελλάδα.

Συνεργαστήκαμε με το Kritamon-Crete.gr για το σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας και της Ιστοσελίδας της Επιχείρησης.

Επίσκεφθείτε και απολαύστε το Kritamon.

kritamon

Η εταιρία «’Επιπλο Δοξαστάκη» ιδρύθηκε το 1978 από τον Ηρακλή Δοξαστάκη, ο οποίος είχε ήδη πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επίπλου. Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, η γνώση της ποιότητας σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και το δυναμισμό νέων ανθρώπων μας επιτρέπουν να σας παρουσιάζουμε έπιπλα πρωτοποριακά και λειτουργικά, που ακολουθούν τις τάσεις της διεθνούς αγοράς.

Με το Έπιπλο Δοξαστάκη συνεργαστήκαμε για την ανάπτυξη της Ιστοσελίδας και της Διαδικτυακής Εικόνας της Επιχείρησης.

Επισκεφθείτε το Έπιπλο Δοξαστάκη.

epiplo doxastaki

Το General Motor προσφέρει από το 1986. σχεδόν 30 χρόνια, υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων με χαρακτηριστικό τον επαγγελματισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πληθώρα εξατομικευμένων υπηρεσιών και μια ποικιλία από οχήματα πάντα σε άριστη κατάσταση.

Με το General Motor συνεργαστήκαμε για την ανάπτυξη της Ιστοσελίδας και των Διαδικτυακών του Εφαρμογών.

Επισκεφθείτε το General Motor.

generalmotor

Ο Στέλιος Πετράκης είναι από τους πλέον αξιόλογους και πολλά υποσχόμενους μουσικούς και κατασκευαστές οργάνων της Κρήτης και της Ελλάδας.

Με το Στέλιο συνεργαστήκαμε στην ανάπτυξη της Ιστοσελίδας του και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός του.

Επίσκεφθείτε την Ιστοσελίδα του Στέλιου Πετράκη.

stelios petrakis

Σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα βολταράκια στην Κρήτη; Τότε πρέπει να επισκεφθείτε το www.voltarakia.gr
Νέα χρονιά, νέα συνήθεια. Πλοηγούμαστε και βρίσκουμε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στην Κρήτη ανά ημέρα, ανά μήνα, ανά Νομό και ανά κατηγορία.

Επισκεφθείτε τα voltarakia.gr

Voltarakia

Η εταιρία delliq είναι μια νέα δυναμική εταιρία στο χώρο των ροφημάτων με ένα σταθερά αναπτυσσόμενο δίκτυο διανομής. Η αυστηρή επιλογή των προϊόντων που διαθέτει έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό τους την καινοτομία, την ποιότητα, την ασφάλεια και την υγιεινή, προελεύσεως από ελληνικές εταιρίες παραγωγής.

Επισκεφθείτε την delliq.gr

delliq

Ενα μοντέρνο και άρτια εξοπλισμένο τεχνικό γραφείο στο Αρκαλοχώρι, δίπλα στο δημαρχείο, που διαθέτει διπλωματούχους Μηχανικούς με γνώσεις και μεράκι, με όρεξη για δουλειά, που έχει δυνατότητα εμβέλειας σε όλη την Κρήτη , με άμεσο, υπεύθυνο και αξιόπιστο τρόπο. Το λειτουργούμε με συνέπεια, Υπευθυνότητα και σεβασμό στο κόπο και τη περιουσία του πελάτη.

Επισκεφθείτε το Τεχνικό γραφείο Ni-ma.gr

ni ma

 

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια συνεδρία μασάζ σε όποια περιοχή του Ηρακλείου κι αν βρίσκεστε. Οι επαγγελματίες θεραπευτές μας σας προσφέρουν το μασάζ της επιλογής στο χώρο σας (ξενοδοχείο, γραφείο, κατ’ οίκον) 

Επισκεφθείτε την soft-touch.gr

soft touch

Η εταιρεία mpi δημιουργήθηκε το 2010 με αποκλειστικό σκοπό τη παροχή υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με την ασφάλιση της υγείας, την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και την ασφάλεια της κατοικίας σας. Η εταιρεία έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης , Δωδεκανήσου 1 και συνεργάζεται με 30 ασφαλιστικές εταιρείες.

Επισκεφθείτε την mpi.gr

mpi

Η TopoCrete ιδρύθηκε το 2011 και περιλαμβάνει στο δυναμικό της νέους φιλόδοξους επιστήμονες και διπλωματούχους μηχανικούς. Ο στόχος της εταιρίας είναι μέσω συνεχούς έρευνας & ανάπτυξης, με βάση τις εξελίξεις της σχετικής τεχνολογίας, η παροχή υψηλού επιπέδου τοπογραφικών υπηρεσιών κάθε είδους με χρήση εξοπλισμού τεχνολογίας αιχμής.

Με την TopoCrete συνεργαστήκαμε για το σχεδιασμό λογοτύπου, την ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας και την ανάπτυξη της Ιστοσελίδας της Εταιρίας.

Επισκεφθείτε την TopoCrete.

topocrete

Το e-mesara.gr είναι μια νέα και δυναμική παρουσία στον ειδησεογραφικό χώρο της Κρήτης και αναμφισβήτητα το Νο1 ειδησεογραφικό portal της περιοχής της Μεσαράς.

Τιμή μας που μας επέλεξαν για την ανάπτυξη του Portal, μετέπειτα την αναβάθμισή του και διαχρονικά τη διαχείρισή του.

Επισκεφθείτε και ενημερωθείτε από το e-mesara.

e mesara

Το φροντιστήριο «Ιδιαίτερον» ξεκίνησε την εκπαιδευτική του δραστηριότητα το 2000 ως κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων με στόχο να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της φροντιστηριακής δραστηριότητας και δράσης.

Με το φροντιστήριο «Ιδιαίτερον» συνεργαστήρκαμε για την ανάπτυξη της Ιστοσελίδας της Επιχείρησης καθώς και της εξελιγμένης διαδικτυακής πλατφόρμας εκμάθησης τύπου e-class που πλέον χρησιμοποιεί.

Επισκεφθείτε το Ιδιαίτερον.

idiaiteron

Την ιστοσελίδα sfragidacenter.gr μπορείτε να βρείτε αυτόματες αυτομελανώμενες μηχανικές σφραγίδες, αυτόματες αυτομελανώμενες φορητές σφραγίδες τσέπης, μεταλλικές σφραγίδες βαριάς χρήσης, μεταλλικές σφραγίδες βαριάς χρήσης ημερομηνίας με κείμενο, σφραγίδες για σήμανση υφάσματος, στυλό με ενσωματωμένη σφραγίδα και κλασικές ξύλινες σφραγίδες.

Με το sfragida center συνεργαστήκαμε στην ανάπτυξη της Ιστοσελίδας, των Διαδικτυακών Εφαρμογών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της Επιχείρησης.

Επισκεφθείτε το sfragida center.

sfragida center

Έχετε ερωτήσεις;

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Βρείτε μας στα Social Media!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο "Newsletter"


Μην ανησυχείτε, απεχθανόμαστε τα spam!