Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) - Υποστήριξη Web

SEO (Search Engine Optimization) ή Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης ένα σύνολο τεχνικών που ακολουθούνται με σκοπό την προώθηση και εμφάνιση μίας ιστοσελίδας σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Όσο πιο ψηλά βρίσκεστε στις μηχανές αναζήτησης, τόσο περισσότερους επισκέπτες  θα έχετε χωρίς κόστος και συνεπώς τόσο αποδοτικότερη θα είναι η επένδυσή σας.

Τα αποτελέσματα μίας καμπάνιας συνήθως φαίνονται μετά από ένα διάστημα λίγων μηνών και φυσικά εξαρτώνται από μια πληθώρα παραγόντων.

Αναθέστε μας τη διαχείριση της διαφημιστικής σας καμπάνιας σε υπηρεσίες όπως το Google AdWords

Σήμερα οι επιχειρήσεις που διαφημίζονται μέσω του δικτύου αυτού ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο.

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΚΟΙΝΟ

Το Google AdWords συνεισφέρει ώστε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας,  με σκοπό να αυξήσετε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις και την προβολή σας.

ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ

Η εγγραφή στο Google AdWords είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να σας επισκεφθεί. Συνεπώς, πληρώνετε μόνο για διαφήμιση με αποτέλεσμα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Εσείς αποφασίζετε για το ποσό που σκοπεύετε να επενδύσετε. Απλώς ξεκινήσετε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και στη συνέχεια προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με έναν ημερήσιο προϋπολογισμό της τάξης των 10 € έως 20 €.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ WEB

Για κάθε νέα κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρουμε ένα έτος δωρεάν υποστήριξης.

Η υποστήριξη αυτή περιλαμβάνει αλλαγές μικρής κλίμακας, συμβουλευτική και υποστήριξη. 

Μετά την παρέλευση του διαστήματος αυτού δίνεται η δυνατότητα μηνιαίου ή ετησίου πακέτου υποστήριξης ώστε να είστε ασφαλείς για την άμεση επίλυση του οποιουδήποτε προβλήματος ή ανάγκης προκύψει. Στο πακέτο υποστήριξης περιλαμβάνονται δωρεάν οι υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting).

 

 

Έχετε ερωτήσεις;

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Βρείτε μας στα Social Media!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο "Newsletter"


Μην ανησυχείτε, απεχθανόμαστε τα spam!