Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για την Αντίληψις

Από το 2010 η ομάδα μας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως του τομέα δραστηριοποίησής της, αναφορικά με την προβολή στο διαδίκτυο, την υποστήριξη στα υπολογιστικά και όχι μόνο συστήματα και τη μηχανοργάνωση.  Βασικός στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Τι κάνουμε?

Ενδεικτικά, αναφορικά με τον άξονα της πληροφορικής και της προβολής, η ομάδα μας αναλαμβάνει:

 • Σχεδιασμό, κατασκευή και προώθηση της Ιστοσελίδας σας
 • Σχεδιασμό, κατασκευή και προώθηση ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και καταχώρησή τους σε σχετικούς καταλόγους
 • Αναβάθμιση της Ιστοσελίδας σας
 • Προώθηση της Ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, στα κοινωνικά μέσα και καμπάνιες προβολής (π.χ. Google Adwords κ.ο.κ)
 • Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστο εγχώριο server
 • Κατασκευή διαφημιστικών banners
 • Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και μηχανοργάνωσης
 • Εκμάθηση χρήσης υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών
 • Ψηφιακή επεξεργασία εικόνας και video
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Εγκατάσταση δικτύων ασύρματης και ενσύρματης ζεύξης
 • Επέκταση κάλυψης δικτύων
 • WiFi spots (Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις)
 • Συμβουλευτική Πληροφορικής

Γνωρίστε μας

Παρακάτω μια σύντομη περιγραφή του βιογραφικού των βασικών μελών της ομάδας μας.

Άρης ΚορνελάκηςΗλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ
Ο Άρης Κορνελάκης είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης από όπου απέκτησε, πέραν του Διπλώματός του, δύο τίτλους Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης σε θέματα Ενέργειας, Επιχειρησιακής Έρευνας και Πληροφορικής ενώ στα πλαίσια της ερευνητικής του δραστηριότητας απέκτησε ένα τίτλο Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας και εξέδωσε τέσσερις δημοσιεύσεις στα παγκοσμίως κορυφαία ερευνητικά περιοδικά Ενέργειας. 

Επιγραμματικά, έχει ασχοληθεί με διάφορα αντικείμενα όπως η ανάληψη και υλοποίηση έργων ΑΠΕ διαφόρων κατηγοριών και μεγεθών, ερευνητικών έργων, έργων με αντικείμενο το σχεδιασμό, διαχείριση και συντονισμό τεχνικών έργων, την εκπόνηση διαφόρων μελετών – ερευνών, την επίβλεψη τεχνικών έργων τη διασφάλιση ποιότητας σε διεργασίες, την ανάπτυξη εταιρικής υποδομής, έργων Πληροφορικής και άλλων. Ειδικότερα στον τομέα της Πληροφορικής έχει ασχοληθεί με ζητήματα διαχείρισης δικτύων και Servers διαφόρων λειτουργικών συστημάτων, εγκαταστάσεις δικτύων, ανάπτυξη και διαχείριση βάσεων δεδομένων, τεχνική υποστήριξη ή εκπαίδευση λογισμικού γραφείου, επεξεργασία εικόνας και γραφικών, ενώ έχει υλοποιήσει διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές χρησιμοποιώντας δημοφιλείς τεχνολογίες (html5, CSS, JSP, PHP, ASP, SQL) και περιβάλλοντα (Joomla, Drupal, Wordpress, Liferay) ανάπτυξης.

Τέλος, ασχολείται έντονα με τη μουσική παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και μελετώντας μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου, όπως επίσης με τη Φωτογραφία και την Ορειβασία. 

Μάνος ΣταθάκηςΗλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ
Ο Μάνος Σταθάκης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Έσσεξ της Mεγάλης Βρετανίας, από όπου απέκτησε και έναν Μεταπτυχιακό τίτλο στα Πληροφοριακά Συστήματα και τις Τηλεπικοινωνίες. Αναγνώρισε το Πτυχίο του ως ισότιμο και αντίστοιχο προς το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το δεύτερο Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα Ειδίκευσης στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με τίτλο «Πληροφορική και Πολυμέσα».

Έχει ασχοληθεί και με διάφορα αντικείμενα όπως η διαχείριση και η τεχνική υποστήριξη ψηφιακών συστημάτων, η ρύθμιση ψηφιακής εικόνας, η  εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, η αναβάθμιση υπολογιστικών συστημάτων, η δημιουργία εξατομικευμένου λογισμικού καθώς  και η διδασκαλία Πληροφορικής στη Μεταδευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στα πλαίσια της πρακτικής του άσκησης συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και έρευνας Ηρακλείου Κρήτης, όπου ασχολήθηκε με  την ανάλυση μαθηματικών εξισώσεων σε Matlab και Java.

Στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων δραστηριοποιείται από το 2010 έχοντας εργαστεί σε μεγάλα διαδικτυακά projects. Επιπλέον, έχει υλοποιήσει ποικιλία διαδικτυακών εφαρμογών με τη χρήση τεχνολογιών όπως PHP, HTML, CSS, Ruby, SQL, JS, ASP αλλά και περιβαλλόντων ανάπτυξης όπως Joomla, Drupal, Wordpress & dotCMS. 

Έχετε ερωτήσεις;

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Βρείτε μας στα Social Media!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο "Newsletter"


Μην ανησυχείτε, απεχθανόμαστε τα spam!